Published On: lun, Aug 31st, 2015

Esti brailean? Semneaza petitia si apara boxul! S-a cerut oficial desfiintarea Centrului Olimpic de la Braila

Share This
Tags

colaj boxBoxul brailean trece prin cea mai neagra perioada din istoria sa, Federatia Romana de Box cerand oficial Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) desfiintarea Centrului Olimpic de la Braila si mutarea la Satu-Mare.

Motivul: braileanul George Pertea, antrenor la CSM Braila, s-a manifestat public impotriva lui Leonard Doroftei, presedintele FRB, care a si parafat decizia conducerii federatiei de mutare a Centrului.

Desi Centrul Olimpic si-a atins obiectivele impuse de COSR, Federatia de Box nu vrea sa mai auda de Braila, in spatele deciziei aflandu-se doar motive subiective. 

Pe internet a aparut o petitiei pentru salvarea Centrului, initiata de Viorel Sima, fost secretar general al FRB, care a anuntat ca documentul va ajunge pe masa sefilor de la COSR si Ministerul Tineretului si Sportului. 

SEMNEAZA AICI PETITIA!

"Ceea ce am avertizat de multa vreme din pacate s-a intamplat. FRB si ilustrii ei conducatori vor desfiintarea Centrului Olimpic de Box Braila. De ce? Un motiv real nu exista pentru ca:

1. Sportivii se tin de scoala si nu avem cazuri de repetentie sau alte probleme scolare
2. Educatia in centru este una ireprosabila
3. Sportivii antrenati de George Pertea si Gigi Moise au avut rezultate extraordinare. In anul 2014 (in acest an nu a fost nici o competitie de tineret) s-au obtinut la nivel de tineret 4 medalii la CM si CE, 3 apartinand sportivilor din CO Braila: Mustafa Arsen (argint CM Sofia); Mustafa Arsen (bronz CE Zagreb) si Robert Jitaru (bronz CE Zagreb). 
* ordinea este cea impusa de obiectivele COSR

Cu toate acestea conducatorii inconstienti din FRB dupa ce au distrus Federatia, relatiile Romaniei cu AIBA si cu EUBC, dupa ce i-au privat pe sportivi de turnee si de posibilitatea unei pregatiri centralizate, mai vor sa faca un pas spre ingroparea boxului romanesc! 

Am rugamintea ca toti sustinatorii boxului sa semneze o petitie pentru mentinerea acestui centru in care s-au investit bani din partea Consiliului Local Braila si in care s-au investit munca si pasiune din partea antrenorilor si sportivilor din Braila", se arata in textul petitiei.

Comentarii

comentariu

About the Author