Published On: joi, Aug 6th, 2015

Draghincescu il face praf pe primar: Nu ne trebuia un garaj ca exponat al comunismului, avem unul in fruntea Primariei

Share This
Tags

garaj falezaConsilierul local Simona Draghincescu a criticat dur amplasarea unui garaj pe Faleza, suspendat pe patru piloni, numind proiectul studentilor norvegieni, girat de administratia locala, "o idee nastrusnica". Draghincescu a subliniat ca orasului nu ii mai trebuia un exponat al comunismului pentru ca are deja unul, "in fruntea Primariei", facand referire la primarul Simionescu, fost prim-secretar al Tineretului Comunist.

"Nu cred ca mai avem nevoie de inca un exponat al Epocii de Aur pentru ca avem unul in fruntea Primariei. Garajul este inca simbolul comunismului si avem suficiente in oras incat le putem imprumuta si norvegienilor cateva, chiar pe cel mai important. Suntem si noi "funcea" la ceva, la simboluri comuniste", a declarat consilierul local.

Reamintim faptul ca zilele trecute, pe Faleza, a fost amplasat un garaj, suspendat pe patru piloni, la 3 metri inaltime, subiectul publicat in exclusivitate de Ziarul Infobraila devenind viral si iscand sute de comentarii pe retelele de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author