Published On: joi, Aug 6th, 2015

Doi tineri au intrat in casa unui brailean, in timp ce dormea, si l-au jefuit. Au fost prinsi in Vrancea

Share This
Tags

arestatiMarti, 4 august, in jurul orei 13:00, in urma investigatiilor efectuate intr-o cauza de furt, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila s-au deplasat pe raza judetului Vrancea, in satul Radacineni, comuna Corbita, si, in colaborare cu politisti de la Politia orasului Adjud, i-au depistat brailenii R. Ionel, de 23 de ani, si M. Deocletian, de 25 de ani. 

Tinerii au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Braila, unde, in urma cercetarilor, li s-a stabilit ca, in noaptea de 2 spre 3 august, ar fi patruns, prin efractie, in curtea unui brailean, in timp ce acesta se afla la domiciliu, si i-ar fi sustras din locuinta, din camera in care dormea, o borseta care continea suma de aproximativ 22.000 de lei. 

Imediat dupa comiterea faptei, se pare ca tinerii s-au deplasat in municipiul Galati, unde ar fi cheltuit o mare parte din banii sustrasi, dupa care s-au deplasat in localitatea vranceana unde au fost gasiti de catre politisti. Cu ocazia depistarii, cei doi detineau asupra lor suma totala de 2.600 de lei si doua telefoane mobile achizitionate din Galati, bani si bunuri care au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor de catre judiciaristii braileni. 

Fata de suspecti a fost dispusa continuarea urmaririi penale, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, fata de tanarul de 23 de ani, si pentru infractiunea de complicitate la furt calificat, fata de celalalt. 

Ambii au fost retinuti pe baza de ordonanta si au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean.

Comentarii

comentariu

About the Author