Published On: Soare, Aug 2nd, 2015

Disparitia atletei Elena Gritca / Tanara, dusa in Italia de un “loverboy”, fost coleg din scoala generala

Share This
Tags

elena gritca22Una dintre fostele mari sperante ale atletismului brailean, Elena Gritca, in varsta de 18 ani, ar fi fugit de acasa, impreuna cu un fost coleg din scoala generala, de care s-ar fi indragostit nebuneste. Dupa ce mama tinerei i-a reclamat disparitia la Politie, prietenii familiei au reusit sa afle ca Elena a parasit tara, aflandu-se in Italia.

Speriata de furtuna care a pornit dupa ce oamenii legii au dat-o in urmarire nationala, eleva Liceului cu Program Sportiv si-a contactat familia si a decis sa se intoarca acasa, parasindu-si iubitul.

Sute de persoane, printre care si cunoscuti ai tinerei, au comentat disparitia pe o retea de socializare, afirmand, atunci cand inca nu se stiau motivele plecarii, ca aceasta a ajuns pe mana proxenetilor. Chiar si mama banuia ca fosta atleta a picat in mrejele unui “loverboy”.

Mama Elenei i-a anuntat pe politistii ca fiica sa, care ar fi plecat sa se plimbe, la inceputul saptamanii trecute, nu a mai revenit la domiciliu.

Gritca este eleva a Liceului cu Program Sportiv, fiind pana in urma cu cativa ani, cand s-a retras din sport, una dintre cele mai medaliate tinere altlete ale Brailei.

Din primele cercetari efectuate de oamenii legii a reiesit ca fata a plecat de la domiciliu, in ziua de 28 iulie, in jurul orei 18:00, spunandu-i mamei ca merge sa se plimbe, fara sa se mai intoarca. In urmatoarea zi, a trimis mamei sale un sms, anuntand-o ca este in drum spre Constanta si promitandu-i ca o va contacta ulterior, lucru care nu s-a intamplat. 

Elena Gritca nu mai plecase de la domiciliu pentru perioade lungi de timp, fara stirea sau acordul familiei si avea asupra ei documentele de identitate.

Politistii de la Biroul Urmariri au solicitat imediat punerea in urmarire la nivel national si, in continuare, desfasoara activitati pentru localizarea disparutei si clarificarea situatiei.

In urma cu 4 ani, braileanca a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Atletism pentru copii din Turcia, dupa ce castigase titlul de campioana nationala de copii la garduri si argintul la sprint.

Comentarii

comentariu

About the Author