Published On: lun, Aug 17th, 2015

De Sf. Maria, politsitii au dat amenzi de 50.000 de lei / Scandalagii si soferi beti pe strazile Brailei

Share This
Tags

politistiIn intervalul 14-16 august, cu ocazia manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Adormirii Maicii Domnului, pe langa dispozitivul curent, Inspectoratul de Politie Judetean Braila a luat o serie de masuri suplimentare pentru mentinerea climatului de ordine si liniste publica, asigurarea fluentei circulatiei rutiere si preintâmpinarea oricaror evenimente negative. 

In ziua de 16 august, cei aproximativ 160 de politisti aflati in teren au constatat 6 infractiuni de natura judiciara, dintre care una in flagrant delict. 

Politistii au aplicat 126 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 50.480 de lei, si au ridicat in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 270 de lei. 

Politistii au intervenit si au aplicat 6 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea si linistea publica, prevazute de Legea 61/1991 a ordinii si linistii publice, doua sanctiuni prevazute de Legea 12/1990  pentru protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicit, 23 la Legea nr. 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, si doua pentru incalcarea altor acte normative. 

In urma activitatilor desfasurate in trafic, pentru salvarea de vieti omenesti, politistii au aplicat 93 de sanctiuni contraventionale, prevazute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, dintre care una pentru consum de alcool, 43 pentru viteza neregulamentara si 3 pentru nerespectarea normelor legale privind depasirea, si restul pentru alte abateri.

Totodata, au fost retinute 5 permise de conducere, unul pentru consum de alcool, unul pentru viteza, 3 pentru alte abateri, si a fost retras un certificat de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author