Published On: mie, Aug 19th, 2015

CRIMA in Centru / Un brailean si-a omorat in bataie concubina pentru ca n-a vrut sa faca sex

Share This
Tags

crima centruUn brailean si-a ucis in bataie concubina pentru ca n-ar fi vrut sa faca sex, barbatul, in varsta de 52 de ani, lovind-o cu pumnii si picioarele pe femeia care i-a daruit un copil in urma cu doar cativa ani.

Victima, de 47 de ani, a cazut sub ploaia de lovituri pentru ca ar fi refuzat sa intretina relatii sexuale cu agresorul, sustin surse judiciare. Desi a fost luata in calcul si o agresiune sexuala, surse din cadrul Medicinei Legale exclud violul.

Ieri seara, dupa ora 23:00, S. Leonard s-a luat la harta cu femeia, insa vecinii nu au bagat de seama, tinand cont ca certurile intre cei doi erau frecvente. Mai mult decat atat, nimeni nu avea curajul sa intervina pentru ca barbatul e cunoscut ca fiind foarte agresiv.

In trecut, Leonard a facut puscarie pentru fapte savarsite tot cu violenta.

Unii vecini, audiati de politisti, sustin ca ar fi auzit, inainte ca barbatul sa inceapa sa o loveasca pe Aglaita, cum concubinul ii cerea femeii sa intretina relatii sexuale, aceasta refuzand si reprosandu-i ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Apoi, a urmat o serie de lovituri care s-au auzit in toata cladirea de pe strada Danubiului, in Centrul Vechi.

O vecina a sunat la 112 si i-a anuntat pe oamenii legii ca femeia este victima unei agresiuni fizice. Ajunsi la fata locului, politistii au descoperit cadavrul.

Ucigasul a fost saltat de politisti si dus la audieri, urmand ca procurorul sa il retina pentru 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author