Published On: joi, Aug 20th, 2015

Crima din Centru / Si-a batut concubina cu pumnii si o curea pana i-a zdrobit organele interne, sub ochii copilului / Ucigasul a fost arestat

Share This
Tags

crima centruBraileanul care si-a ucis in bataie concubina a fost arestat preventiv, procurorii acuzandu-l de omor calificat. Cruzimea barbatului i-a socat pe medicii legisti, victima avand organele interne zdrobite.

Crima a avut loc pe strada Danubiului, in Centrul Vechi.

Aglaita Ionescu, in varsta de 47 de ani, a fost lovita cu pumnii si cu o curea metalica pana si-a dat ultima suflare, sub privirile fetitei celor doi. Desi au auzit tipetele victimei, vecinii nu au avut curajul sa intervina, cunoscandu-l pe Leonard Stan, de 52 de ani, ca fiind o persoana extrem de violenta, mai ales atunci cand se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

Legistii care au efectuat necropsia sustin ca Aglaita a avut un sfarsit groaznic, fiind batuta timp de aproximativ 15 minute, pana cand a murit. Organele interne ale femeii erau zdrobite, la fel si oasele, prezentand numeroase fracturi. Leziunile provocate de numeroasele lovituri erau incompatibile cu viata. Nici macar un echipaj medical ajuns la cateva secunde dupa bataie nu o putea salva.

Tot medicii legisti au mai mentionat ca femeia se afla si ea sub influenta bauturilor alcoolice, fiind aproape de coma alcoolica in momentul decesului.

Joi, 20 august, ucigasul a fost arestat pentru 30 de zile, judecatorii Tribunalului Braila admitand propunerea procurorilor.

Comentarii

comentariu

About the Author