Published On: mar, Aug 4th, 2015

Consilier judetean PSD: Romania e DISTRUSA de judecatori! Acestia reprezinta pericolul nr. 1

Share This
Tags

dobrota mariusDobrota Marius-Valentin, consilier judetean PSD, a lansat un atac extrem de dur la adresa judecatorilor, in contextul in care cei patru suspecti ai crimei de la Gradistea, unde o femeie a fost omorata in bataie pentru 100 de lei, au fost lasati in libertate de Curtea de Apel Galati, ajungandu-se ca sotul victimei sa isi faca dreptate singur.

Social-democratul spune ca "Romania este distrusa de judecatori" si ca magistratii care i-au eliberat pe suspecti ar trebui sa fie judecati "foarte aspru".

"De foarte mult timp, judecatorii reprezinta pericolul numarul 1 al distrugerii tarii noastre. Hai sa ne gandim un pic: oricine din aceasta tara poate face orice, daca este protejat de judecatori, fie el politician, functionar public, politist, patron etc. Sa-i judece foarte aspru pe judecatorii care i-au lasat liberi. Revoltator!", a comentat Dobrota.

Duminica seara, Vasile Stoian, sotul femeii ucise la Gradistea, in urma cu aproape 6 luni, inarmat cu un cutit, a dat buzna in casa suspectilor, aflati sub control judiciar, si l-a injunghiat pe unul dintre fratii acestora, afirmand ca a vrut sa-si faca singur dreptate.

Comentarii

comentariu

About the Author