Published On: vin, Aug 28th, 2015

Colegul de dosar al fostului baron Bunea Stancu a scris 5 carti in puscarie, in doar 4 luni, si vrea in libertate!

Share This
Tags

Ioan NiculaeAfaceristul Ioan Niculae, prietenul si colegul de dosar al fostului baron Gheorghe Bunea Stancu, vrea sa scape de puscarie, dupa doar 4 luni petrecute in spatele gratiilor. Cel mai bogat roman afla luni daca va fi eliberat conditionat, cererea avocatilor bazandu-se pe activitatea de literara a acestuia.

Desi a scris cinci carti in cele cateva luni de inchisoare, procurorii DNA sustin ca Niculae ar trebui sa mai stea in inchisoare inca cel putin 6 luni pentru ca procedura legala sa fie completa. Judecatorii au cerut concluzii scrise din partea ambelor parti si urmeaza sa se pronunte.

Omul de afaceri a scris carti legate de agricultura si chimie, domenii care i-au umplut buzunarele de-a lungul timpului, fiind certificate prin rapoarte si note ale unor cadre didactice universitare.

"Lui Balzac i-ati facut calculul vreodata? Cat a scris el? Scria si noaptea", a spus avocatul lui Niculae, intrebat cum de a reusit clientul sau sa scrie o carte la 29 de zile.

Ioan Niculae este un vechi prieten al fostului sef al CJ Braila, cei doi fiind si rude prin alianta. Afaceristul si Stancu au fost condamnati in dosarul "Mita la PSD", primul la 2 ani si jumatate, iar al doilea la 3 ani.

Comentarii

comentariu

About the Author