Published On: mie, Aug 19th, 2015

Cine e interlopul care a batut si scuipat o femeie pe o plaja din Mamaia / Cand “smecherii” ii umilesc pe romanii fara tatuaje si kile de aur la gat

Share This
Tags

nikos-niks_1Un turist a publicat luni o inregistrare video care contine imagini socante. Imaginile arata un barbat loveste cu bestialitate o femeie pe o plaja din Mamaia. Nu i-a convenit ca femeia facea fotografii pe plaja. Individul, cu aspect de interlop, a scuipat femeia in fata si apoi a lovit-o brutal. Repoterii Evenimentul Zilei au aflat, de la surse din Politia Romana, ca agresorul face parte dintr-un clan interlop periculos din cartierul bucurestean Crangasi.

Jurnalistii EVZ au incercat de mai multe ori sa ia legatura cu familia Chatzakis, prin intermediul numerelor de telefon inregistrate pentru firmele lor, dar cei care au raspuns au refuzat sa comenteze.

Surse din Politia Romana au declarat, in exclusivitate pentru EVZ ca Emanoil Daniel este fiul interlopului Nikos Chatzakis, din Bucuresti. "Este fiul lui Nikos Chatzakis, un interlop din cartierul Crangasi, din Bucuresti. A fost implicat in mai multe scandaluri intre interlopii din cartier", a declarat pentru EVZ o sursa din Politia Romana.

Numele lui Nikos Chatzakis a mai aparut in presa cu doua ocazii. Un articol publicat de site-ul anchetespeciale.ro indica faptul ca Nikos Chatzakis este asociat cu clanul Sportivilor. Articolul "Afacerile clanurilor mafiote din Bucuresti" dezvaluie faptul ca Nikos Chatzakis "controleaza clubul de manele de la Piata Romana “Bio Bio” si se afla in spatele firmei de paza Life Guard Security”.  Articolul este publicat in ianuarie 2014.

Conform datelor de la Registrul Comertului, consultate marti de reporterii EVZ, din actionariatul societatii Life Guard Security face parte si cetateanul grec Eleftherios Chatzakis. 

Unul dintre numerele de telefon mobil inregistrate pentru aceasta firma de paza este declarat si pentru companii, printre care Fish Sport Company SRL, unde administrator este Eleftherios Chatzakis si actionari sunt Nikolaos Chatzakis si Robert Nica. Nikolaos Chatzakis mai este asociat in alta firma de paza care si-a tot schimbat numele. in 2007 se numea Hercules Guard Security, din iulie 2009 a devenit Nikolas Kompanz Security NIKS SRL pentru ca, din 2011 firma sa-si schimbe denumirea in Ferma 10 Frati SRL.

De asemenea, Nikolaos Chatzakis a fost prins in flagrant, in 2000, dupa o ampla operatiune a politistilor de la "Crima Organizata" care vizau o grupare de recuperatori foarte periculoasa. Actiunea a fost derulata de politistii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si viza cinci barbati care santajau si amenintau un patron cipriot pentru a stoarce o taxa de protectie de 130.000 de dolari. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-