Published On: mar, Aug 11th, 2015

Caravana filmului romanesc ajunge la Braila / „Nea Marin Miliardar”, proiectie in aer liber / Ia-ti prietenii si hai la film

Share This
Tags

Amza-Pellea-Nea-Marin-miliardarCaravana filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale va poposi anul acesta si pe malul Dunarii, in vechiul targ al Brailei. Patru comedii celebre din filmografia romaneasca vor incanta publicul, in perioada 13 – 16 august, in cadrul Zilelor Municipiului Braila. 

Selectia filmelor nu este una intamplatoare, deoarece prin prezentarea acestor filme s-a dorit a se aduce un omagiu orasului, prin celebrarea artistilor originari de aici, artisti care au dus faima Brailei mai departe si care sunt protagonisti ai acestor productii. Si astfel, publicul brailean ii va putea vedea pe indragitii actori romani: Vasilica Tastaman, Stefan Mihailescu Braila, Catrinel Dumitrescu. 

Iubitorii de film vor putea viziona, incepand de la ora 21.00, in Piateta Lyra, nemuritoare comedii romanesti: Buletin de Bucuresti si

Casatorie cu repetitie, Nea Marin miliardar si Secretul lui Bachus. Comedii din anii ’80, care au incantat generatii de spectatori si care sunt, cu siguranta, la fel de proaspete si pentru ochiul oricarui privitor din ziua de azi.

Asa cum si-a obisnuit Caravana filmului romanesc spectatorii, accesul publicului este liber la toate proiectiile.

„Caravana filmului romanesc” este un proiect initiat si derulat de Asociatia CineCultura si MDV Audio Studio, la Braila fiind organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Braila. 


Programul proiectiilor este urmatorul:

Caravana filmului romanesc – Capodopere ale cinematografiei nationale
Braila, 13 – 16 august 2015

Proiectii in aer liber – Piateta Lyra
Joi, 13 august, ora 21.00:
BULETIN DE BUCURESTI
Regia: Virgil Calotescu; Scenariul: Francisc Munteanu

Vineri, 14 august, ora 21.00:
CASATORIE CU REPETITIE
Regia: Virgil Calotescu; Scenariul: Francisc Munteanu

Sambata, 15 august, ora 21.00:
NEA MARIN MILIARDAR 
Regia: Sergiu Nicolaescu; Scenariul: Vintila Corbul, Eugen Burada, Amza Pellea;

Duminica, 16 august, ora 21.00:
ASTA SEARA DANSAM IN FAMILIE
Regia: Geo Saizescu

Comentarii

comentariu

About the Author