Published On: lun, Aug 10th, 2015

BRAILA / O asistenta tinea un pui congelat in frigiderul cu medicamentele pacientilor / Ca sa scape de sanctiune a plecat in concediu

Share This
Tags

asistenta NiculescuPe intreg parcursul saptamanii trecute, o echipa de la Ministerul Sanatatii a efectuat un control la Spitalul Judetean, verificand conditiile igienico-sanitare din unitatea spitaliceasca, dar si aspecte economico-administrative. Printre neregulile descoperite se numara si o situatie care ar putea fi catalogata drept hilara, daca nu ar arata o realitate trista.

Cand au ajuns in farmacia spitalului, celor de la minister nu le-a venit sa creada ce au vazut in fata ochilor atunci cand au deschis frigiderul unde sunt depozitate unele dintre medicamentele pacientilor. Langa cutiile cu pastile, asistenta Aurelia Niculescu (foto) "a asezat" un pui congelat pe care il cumparase dintr-un supermarket.

Conducerea spitalului nu a mai putut discuta a doua zi cu Niculescu pentru ca aceasta si-a luat puii si a intrat in concediu medical. Managerul Mihai Iugulescu spune ca daca ar sanctiona-o pe asistenta, aceasta ar contesta decizia in instanta si ar urma un sir de procese interminabile.

"S-au gasit si niste pui congelati in frigiderul de la farmacie. A doua zi nu am mai avut cu cine sa discutam pentru ca asistenta a intrat in concediu medical. Isi luase si puiul. Cum te-ai gandit tu sa pui in frigiderul de medicamente puii pe care i-ai luat de la alimentara? La tine acasa asa faci? Dar cu cine sa vorbim", a declarat Iugulescu.

Comentarii

comentariu

About the Author