Published On: Soare, Aug 9th, 2015

Braila a rasunat de zgomotul motoarelor / Giani, condus in ultima cursa / “Dumnezeu e drept, dar de data asta a gresit!”

Share This
Tags

inmormantare giani 11In urma cu doua luni, dupa o interventie chirurgicala la genunchi, Giani a vrut sa-si vanda motocicleta si sa-si intemeieze o familie. Atunci, prietenii l-au vazut pentru prima oara trist, fara urma de zambet pe fata. Iubirea pentru motor a invins, insa un sofer pentru care motociclistii nu exista in trafic i-a curmat tineretea.

inmormantare giani21Sute de persoane, printre care si aproximativ 100 de motociclisti, veniti chiar si din Bucuresti, l-au condus in ultima cursa pe Eugen Mircea, tanarul care si-a pierdut viata in urma unui tragic accident produs in capitala.

In jurul orei 13:30, sicriul cu trupul neinsufletit a fost scos din Catedrala, scena fiind cu adevarat rascolitoare. Plansetele familiei au fost acoperite de zgomotul motoarelor turate la maximum, care timp de aproximativ 10 minute nu a contenit. 

Parintii lui Giani si iubita acestuia erau impietriti de durere, ducandu-si pe ultimul drum unicul copil, tatal pruncului din pantece, dar si o parte din suflet. In momentul in care motociclistii au ambalat motoarele, familia a izbucnit in plans, rugandu-l pe tanarul de 31 de ani sa faca cale intoarsa din drumul care stiau ca este fara intoarcere.

inmormantare giani31"Era mereu zambitor, era sufletul petrecerilor. Intotdeauna mi-a dat un sfat bun, am avut ce sa invat de la el. Pedalam impreuna de cel putin 7 ani si faceam deplasari la Tulcea, Constanta, Bucuresti, acolo unde era ceva frumos de vazut. Nu pot spune in cuvinte ce simt in aceste inmoarmantare giani4momente", ne-a marturisit Lucian, unul dintre cei mai buni prieteni ai tanarului.

Cu lacrimi in ochi, un alt prieten, Razvan, a vorbit despre zambetul molipsitor al lui Giani si despre faptul ca oricat de trist ar fi fost cineva, in preajma lui reusea sa rada si sa treaca peste momentele dificile.

In fata masinii funerare, motociclistii si-au condus prietenul pana la Cimitirului "Sf. Constantin", unde, in jurul orei 15:00, a fost inmormantat. Cortegiul s-a oprit pe drumul dintre biserica si cimitir in dreptul casei unde locuia Giani, dar si in fiecare intersectia, cum cere obiceiul.

inmormantaregiani51"Era tanar, era bun…Zambea mereu, niciodata nu il vedeai posomorat. El nu trebuia sa plece, chiar nu trebuia sa plece. Va spun sincer ca Dumnezeu e drept, dar de data asta a gresit! L-a luat mult prea devreme si, nu stiu cum sa va spun, a ucis totodata o bucatica din sufletul fiecarui om care l-a cunoscut", ne-a spus cu lacrimi in ochi o tanara care tinea in mana o coroana cu mesajul "Nu te voi uita niciodata, suflet drag!".

La doar 31 de ani, Mircea Eugen s-a stins din viata , joi seara, intr-un spital din Bucuresti, dupa ce, aflandu-se pe motocicleta, soferul unui Audi nu i-a acordat prioritate si l-a izbit, aruncandu-l pe calea de rulare a tramvaiului. 

Tanarul s-a luptat cu moartea pana in ultima secunda, insa medicii nu l-au mai putut salva. Ranile suferite in urma impactului cu solul i-au fost fatale.

Comentarii

comentariu

About the Author