Published On: mie, Aug 5th, 2015

„Blocada 2015” / Politistii braileni cu ochii pe soferi, biciclisti si carutasi

Share This
Tags

In cursul zilei de marti, 4 august, in cadrul actiunii „Blocada 2015”, efective de politisti din cadrul Serviciului Rutier Braila au actionat, pe drumurile din judet, cu scopul de a preveni accidentele rutiere in care sunt implicati biciclisti si carutasi.

Echipajele de politie au constatat 56 de contraventii, prevazute de O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice, pentru care au fost aplicate amenzi in valoare totala de 13.835 de lei.
Din totalul sanctiunilor, 7 au fost aplicate biciclistilor si doua carutasilor, restul de 47 fiind aplicate altor categorii de participanti la trafic.
In ceea ce priveste masurile complementare, politistii au ridicat in vederea suspendarii doua permise de conducere si retras 3 certificate de inmatriculare.

Tot marti, lucratori din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 75 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 23.600 de lei, au retinut in vederea suspendarii 5 permise de conducere si retras 6 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author