Published On: sâm, Aug 29th, 2015

Bataie la Acapulco / Un tanar a fost lovit cu un scaun pana a fost lasat lat / Mascatii si jandarmii au intervenit

Share This
Tags

UPDATE

23:30 Un alt martor sustine ca victima ar fi adresat injurii trecatorilor, moment in care un barbat i-a cerut socoteala. Tanarul recalcitrant ar fi sarit sa-l loveasca pe cel care a indraznit sa-l opreasca din "nebunie", moment in care ar fi primit "o corectie pe cinste", potrivit sursei citate.

21:50 Oamenii legii ii cauta pe toti cei implicati in bataie.

Cinci persoane au fost implicate intr-o bataie ca-n filme pe Faleza, conform primelor informatii. Conflictul a avut loc pe terasa Acapulco.

Un tanar a fost batut cu un scaun pana a lesinat. Oamenii care se aflau in zona au inceput sa tipe, iar batausii s-au speriat si au fugit.

La fata locului au ajuns jandarmii si mascatii.

"Erau mai multi. A fost o bataie generala. Pe unul l-a lovit un tigan cu scaunul pana l-a umplut de sange. Nu stiu exact de la ce a pornit", ne-a precizat un barbat, martor la incident.

Luna trecuta, un ospatar al clubului Acapulco a fost snopit in bataie de catre trei tineri, dupa un conflict verbal. 

Victima, in varsta de 20 de ani, a fost lovita de catre N.A., de 22 de ani, dar si de catre alti doi prieteni ai agresorului, de 18 si respectiv 19 ani. Norocul ospatarului a fost ca o colega a acestuia a anuntat Politia prin intermediul 112. 

Tanarul batut a fost transportat la spital pentru a primi ingrijiri medicale, fara ca viata sa ii fie pusa in pericol.

Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii

comentariu

About the Author