Published On: mar, Aug 11th, 2015

B1 TV: Deputat de Braila, in carti pentru Guvernul PNL-UNPR / “N-am avut discutii, dar sunt pregatit”

Share This
Tags

Nazare zambindJurnalistul Silviu Manastire a redat in cadrul emisiunii „Dosar de politician” o lista de posibili ministeriabili in varianta de guvernare PNL-UNPR.

Astfel, conform spuselor jurnalistului, ni se pregateste o noua guvernare. Desi toata lumea neaga, in culisele puterii se fac si se desfac guverne. Liberalii se pregatesc de guvernare  alaturi de cei de la UNPR. E singura varianta matematica ca sa se formeze un nou guvern, daca Victor Ponta isi da demisia sau daca este indepartat printr-o motiune de cenzura, scrie psnews.ro.

Pe lista lui Manastire se afla si numele lui Alexandru Nazare, deputat liberal de Braila si fost ministru al Transporturilor, care ar fi in carti, alaturi de Anca Boagiu si Leonard Orban, pentru fotoliul de ministru al Fondurilor Europene.

Nazare a comentat pentru sursa citata informatiile prezentate de jurnalistul B1 TV.

„Eu momentan ma ocup de domeniul Fondurilor Europene impreuna cu Razvan Mironescu. N-au avut loc discutii in ceea ce ma priveste despre alcatuirea concreta a unui Guvern”, a declarat deputatul.

In acelasi timp, fostul ministru a precizat ca, desi este pregatit pentru o astfel de functie si poate face fata exigentelor, totul tine de o decizie a partidului, nefiind una individuala.

„Sunt pregatit pentru o astfel de functie. Dat fiind faptul ca am participat la programul de guvernare, pot face fata exigentelor dar asta este o decizie a partidului, nu vorbim aici de decizii individuale”, a adaugat Nazare.

Comentarii

comentariu

About the Author