Published On: Soare, Aug 9th, 2015

Asistent de la Spitalul Judetean, inecat in apele marii / Bosoi Marian a luat concursul pentru asistenti si a plecat la Neptun sa sarbatoreasca

Share This
Tags

inecat neptunEXCLUSIV INFOBRAILA

Si-a indeplinit visul, obtinand postul de asistent medical la Sectia Anestezie si Terapie Intensiva, in urma concursului organizat de Spitalul Judetean, insa dupa nici 24 de ore de la aflarea vestii, Bosoi Marian, in varsta de 42 de ani, s-a inecat in apele marii, unde plecase impreuna cu sotia pentru a-si sarbatori reusita.

Barbatul lucra de trei ani in spital, iar saptamana aceasta a sustinut probele pentru ocuparea postului de asistent la ATI. Invatase temeinic, iar vineri seara, in jurul orei 23:00, cand au fost afisate rezultatele finale, a fost primul in fata avizierului. Dupa ce a aflat ca a fost admis, Marian a plecat imediat spre casa pentru a-si anunta sotia, tot asistent medical, insa la Maternitate, mandru de reusita si gata de petrecere.

I-a spus sotiei ca dimineata vor pleca spre mare pentru a sarbatori, fara sa stie ca la capatul drumului il va astepta o moarte tragica. 

Sambata au ajuns la Neptun, iar in jurul orei 16:00, si desi era arborat steagul rosu, braileanul s-a aruncat in apele marii, zambindu-i sotiei, care se afla pe plaja, pentru ultima oara. Curentii puternici l-au tras in larg, iar Marian nu a mai avut nicio sansa.

Barbatul a fost adus la mal dupa aproximativ 10 minute, insa a fost prea tarziu, manevrele de resuscitare fiind inutile.

Familia a ridicat duminica trupul neinsufletit de la Morga din Mangalia, urmand sa fie adus la Braila si depus la Catedrala.

Marian Bosoi avea un fiu, in varsta de 21 de ani, student la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din capitala.

 

Comentarii

comentariu

About the Author