Published On: joi, Aug 27th, 2015

Anuntul primarului Simionescu: Suporterii braileni sa-si ia adio de la bani publici pentru Dacia Unirea! “Daca nu da CJ, nu mai dam nici noi”

Share This
Tags

SimionescuPrimarul Aurel Simionescu a transmis, in cadrul unei conferinte de presa, un mesaj transant suporterilor si conducerii echipei local de fotbal, anuntand ca Primaria nu va mai finanta Dacia Unirea doar daca o va face si Consiliul Judetean.

Declaratia vine in contextul in care, in urma cu doar cateva zile, Mioara Dutu, proaspatul secretar al CJ, a precizat ca nu isi va da girul pentru finantarea fotbalului din bugetul judetului decat dupa ce se va lamuri cu privire la legalitatea acestei proceduri, asupra careia a manifestat reticienta chiar si seful Consiliului Judetean, social-democratul Viorel Mortu.

Curtea de Conturi a finalizat un control la Primarie, ridicand semne de intrebare cu privire la legalitatea finantarii Dacia Unirea din bani publici, ceea ce l-a pus pe ganduri pe primarul Aurel Simionescu, care pana acum s-a implicat activ in directionarea anual a unei importante sume de bani catre fotbalul brailean, in tandem cu fostul baron Gheorghe Bunea Stancu.

In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean, secretarul institutiei, cel care avizeaza proiectele de hotarare pentru legalitate, a declarat ca articolele de lege privind finantarea din bani publici a sportului sunt contradictorii si ca va aviza favorabil un proiect legat de fotbal doar daca "totul este in regula".

Comentarii

comentariu

About the Author