Published On: joi, Aug 6th, 2015

ACTIUNE DE AMPLOARE pe apa si pe uscat / Pana duminica, politistii ii inhata pe braconierii braileni

Share This
Tags

politia de frontieraPeste 230 de politisti actioneaza cu peste 100 de autospeciale si 13 ambarcatiuni pentru depistarea celor care incalca legislatia in domeniul piscicol, conform unui comunicat al Politiei Romane.

Potrivit sursei citate, controalele se desfasoara pana duminica — pe raza judetelor Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si in Delta Dunarii — atat pe apa, cat si pe uscat, in locurile de debarcare si comercializare a pestelui si a produselor din peste, pe arterele rutiere si punctele de tranzit.

"In perioada 6 — 9 august, Directia de Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane coordoneaza o actiune pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol pe raza judetelor Braila, Calarasi, Constanta, Galati, Ialomita, Tulcea si in Delta Dunarii.

Activitatile se desfasoara pentru prevenirea si combaterea braconajului piscicol, a transportului ilegal si a comercializarii ilegale a pestelui si produselor din peste'', se arata in comunicat.

La actiune participa politisti din cadrul Directiei de Ordine Publica, Directiei de Politie Transporturi, Serviciului de Politie "Delta Dunarii", sectiilor regionale de politie transporturi Constanta si Galati, serviciilor de ordine publica si serviciilor rutiere din Calarasi, Constanta, Ialomita, Braila, Galati si Tulcea.

 

Comentarii

comentariu

About the Author