Published On: joi, Aug 27th, 2015

A aparut un nou partid la Braila / Promoveaza idealurile si dreptatea pe care le-a dorit Vlad Tepes si cere schimbarea denumirii de “rom” in “tigan”

Share This
Tags

MusceleanuPartidul Romania Unita, infiintat la sfarsitul anului trecut de deputatul Bogdan Diaconu - ales pe listele USL din partea PSD, are filiala la Braila, condusa de fostul consilier judetean Gabriel Monu Musceleanu (foto), care a parasit Partidul Poporului-Dan Diaconescu, pe care l-a condus in alegerile locale si parlamentare din 2012.

Plecarea lui Musceleanu din partidul lui Dan Diaconescu vine in contextul in care la nivel national s-a parafat fuziunea intre PP-DD si UNPR, politicianul brailean refuzand sa treaca in barca progresistilor. 

"70% din organizatia PP-DD Braila ramane alaturi de presedintele ei si face pasul catre Partidul Romania Unita. Alaturi de mine, in scurt timp, vor fi si consilieri locali din judet si alti membri. Si-au manifestat dorinta intrarii in partid organizatii intregi din judet si personalitati ale orasului pe care le voi anunta ulterior. Sper sa formez o echipa competitiva, o echipa serioasa, o echipa aleasa pe spranceana", a declarat Musceleanu in cadrul unei conferinte de presa.

Mai mult decat atat, proaspatul lider al PRU Braila a anuntat ca isi propune ca la alegerile de anul viitor organizatia judeteana sa obtina un scor din doua cifre, aratand insa ca ar fi multumit si cu 9,9%.

La nivel national, PRU s-a facut cunoscut datorita discursului presedintelui partidului, deputatul Bogdan Diaconu, printre care amintim propunerile privind stabilirea prin lege a unor pedepse de 25 de ani de inchisoare pentru violatori si pedofili, inchisoare pe viata pentru marea coruptie sau schimbarea denumirii de rom in tigan. De asemenea, Diaconu a cerut expulzarea din tara a ambasadorului Ungariei in contextul recentului conflict diplomatic romano-ungar.

"Hai in oastea lui Tepes! Numai impreuna putem face ordine in Romania! (…) Partidul Romania Unita are imaginea domnitorului Vlad Tepes pe sigla sa oficiala si promoveaza in politica romanească idealurile si dreptatea pe care le-a dorit si pentru care s-a jertfit marele domnitor", se arata pe site-ul partidului.

Comentarii

comentariu

About the Author