Published On: Soare, Iul 19th, 2015

VIDEO Un brailean a fost la un pas sa fie ucis sub privirea ingrozita a iubitei sale. Atacatorii au fost prinsi dupa 5 zile

Share This
Tags

Doi barbati l-au snopit in bataie pe un localnic din satul Mohreanu, comuna Ulmu, lovindu-l pe o ulita din localitate, in plina zi, cu batele in cap. Martora la scena de o violenta extrema a fost chiar iubita celui care a cazut la pamant dupa doar cateva lovituri.

Victima, in varsta de 33 de ani, a ajuns la spital, in stare grava, in timp ce batausii au reusit sa se faca nevazuti, fiind prinsi dupa aproape o saptamana de la atac.

Cornel Sipica si Vasile Marian Feraru, pe numele carora instanta a emis mandate de arestare in lipsa, au fost prinsi la sfarsitul saptamanii trecute in judetul Buzau, pe raza comunei Rusetu. Vineri, 17 iulie, cei doi au fost adusi la Parchetul de pe langa Tribunalul Braila pentru audieri, acestia fiind retinuti pentru 29 de zile. Se pare ca este cautata si o a treia persoana care ar fi participat la atac.

Braileanul batut cu bestialitate a fost la un pas sa-si piarda viata in urma loviturlor primite in zona fetei, capului si spatelui, avand nevoie de 75-80 zile de ingrijiri medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author