Published On: vin, Iul 10th, 2015

VIDEO Crima intre frati / Mezinul a ucis din cauza banilor de bautura / “I-a rupt coastele, i-a strivit organele”

Share This
Tags

Un brailean si-a ucis in bataie fratele mai mare in urma unei altercatii, banii pentru alcool luandu-i mintile si facandu-l sa uite ca este legat prin sange de cel caruia pur si simplu i-a strivit organele interne in urma unei batai crunte. Omorul a avut loc in comuna Dudesti.

Dupa ce au baut ore in sir la un birt din localitate, ajunsi acasa, fratii Eugen, in varsta de 58 de ani, si Marian, de 50 de ani, s-au luat la cearta din cauza banilor pe care i-au primit de la sora lor, mezinul reprosandu-i celuilalt ca a cheltuit o suma prea mare si ca astfel nu a existat o impartire egala.

Nervos si aflat sub influenta bauturilor alcoolice, Marian a inceput sa-si loveasca fratele, care era prea beat pentru a se putea apara de ploaia de pumni si picioare. Nici cand victima nu a mai putut sta in picioare, criminalul nu s-a oprit, calcandu-l in picioare pana l-a lasat fara suflare.

"Cadavrul prezenta numeroase rupturi de coaste, cutia toracica fiindu-i zdrobita. De asemenea, organele interne au fost strivite. Barbatul, in limbaj popular, a fost jucat in picioare", ne-a declarat dr. Gina Ilie, sefa Serviciului de Medicina Legala.

Dupa ce Eugen, fost politist intr-o alta localitate, nu a mai miscat, Marian s-a culcat de parca nimic nu s-ar fi intamplat, la doar cativa metri de trupul neinsufletit. 

A doua zi, ucigasul a pus mana pe telefon si a anuntat la Politie ca fratele sau a murit, cel mai probabil din cauza unui infarct, mai ales ca victima era cunoscuta cu probleme cardiace. Neavand urme vizibile de violenta, cadavrul a fost transportat la Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, insa abia vineri legistii l-au examinat, moment in care i-au si anuntat pe oamenii legii ca au de-a face cu un omor.

Incoltit de armata de criminalisti si procurori ajunsa la Dudesti, dar si de vecinii care au povestit ca cei doi frati se certau, si chiar se bateau, des, mai ales dupa moartea parintilor, Marian, cunoscut in sat ca "Marinel", a inventat o poveste care sa il scoata basma curata, insa aceasta nu a stat in picioare.

Conform criminalului, fratele sau a baut miercuri seara impreuna cu o alta persoana, iar joi dimineata, cand a vorbit cu el, se simtea foarte rau, ca apoi sa inceteze din viata.

Desi se jura ca nu l-a atins cu un deget pe Marian, probele, dar si trecutul tumultos care ii leaga pe cei doi frati, l-au adus pe mezin in fata procurorilor. Cel mai probabil, acesta va fi retinut pentru 24 de ore.

Comentarii

comentariu

About the Author