Published On: mar, Iul 28th, 2015

UN NOU INCEPUT / FRF a decis: Dacia Unirea Braila in Liga a II-a, in locul CF Braila

Share This
Tags

cf braila

In ciuda problemelor financiare care au pus echipa locala de fotbal pe prima pagina a ziarelor, CF Braila s-a inscris pentru noul sezon al Ligii 2 sub vechea titulatura, “Dacia Unirea”. Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, luni, participarea ACS Dacia Unirea Braila in Liga a II-a, in locul CF Braila.

Presedintele clubului, Valentin Avramescu, a declarat, saptamana trecuta, ca in lot vor ramane mai multi jucatori care au evoluat in 2014, printre ei aflandu-se si mijlocasul Sorin Frunza.

“Noi am cautat solutii in toata perioada asta. Am cautat sa facem tot ce depinde de noi pentru a depasi acest moment. E putin mai complicata situatia noastra. Am intocmit o documentatie pe care am depus-o la FRF. Am un nou Certificat de Identititate Sportiva. Toate s-au facut conform legii si regulamentului. (…) Cred ca vor urma si alte surprize. Am pastrat legatura cu marea majoritate a jucatorilor. Ne bazam in continuare pe ei si vom face tot posibilul pentru a le fi si lor bine”, a precizat Avramescu.

Avramescu a mai mentionat ca a obtinut promisiunea capilor administratiei brailene, respectiv a primarului Simionescu si a lui Viorel Mortu, presedintele CJ, ca finantarea din bani publici a clubului va continua, in tandem cu finantarea din domeniul privat.

Comentarii

comentariu

About the Author