Published On: lun, Iul 6th, 2015

Tudose, ministrul Economiei: Turismul grecesc va functiona fara probleme si va ajuta la iesirea tarii din criza

Share This
Tags

Tudose 1Tara noastra ar trebui sa intareasca parteneriatul cu Grecia si sa se foloseasca de situatia prin care trece statul elen, considera Mihai Tudose, ministrul Economiei, Comertului si Turismului. 

Tudose crede ca turismul grecesc va functiona in continuare, motivand prin faptul ca “turismul traditional nu a fost bazat nici pe o banca deschisa, nici pe bancomat”.

"Eu cred ca va trebui sa folosim, chiar daca suna mercantil, situatia din Grecia si sa strangem relatiile cu Grecia, intarind parteneriatul pe care il avem cu grecii. Eu nu cred ca nu va mai functiona turismul in Grecia, turismul acela traditional nu a fost bazat nici pe o banca deschisa, nici pe bancomat. Turismul va functiona fara probleme si cred ca va fi unul dintre principalii factori determinanti in iesirea Greciei din criza", a declarat social-democratul, dupa participarea la o conferinta organizata de minister si Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Chemati sa voteze planul de austeritate al creditorilor internationali, grecii au spus „NU” intr-o proportie covarsitoare. Potrivit rezultatelor oficiale, 61.3% dintre greci au ales „NU”, iar 38.7% „DA”. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author