Published On: joi, Iul 16th, 2015

TRAGEDIE IREALA Un tanar A MURIT la 10 secunde dupa ce a scapat teafar dintr-un accident rutier, zdrobindu-l stalpul in care s-a infipt masina

Share This
Tags

lacu sarat stalp Un tanar galatean, in varsta de 19 ani, a murit noaptea trecuta, in jurul orei 02:00, la doar cateva secunde dupa ce a scapat cu viata dintr-un accident, la intrare in statiunea Lacu-Sarat.

Gabriel V. era cazat in statiune.

Galateanul se afla cu doi prieteni in autoturism atunci cand a pierdut controlul volanului si a ajuns intr-un stalp de pe marginea DE 584. 

stalp accident lacu saratSperiati, insa multumindu-i lui Dumnezeu ca au scapat ca prin urechile acului, cei trei tineri au coborat pentru a vedea care este starea masinii.

Atunci cand a realizat ca nu e nimic grav, mai ales ca stalpul statea in picioare, Gabriel V. a intrat in autoturism pentru a scoate cheile din contact, moment in care coloana de beton s-a pravalit, zdrobindu-l si lasandu-l fara suflare. 

Cei doi prieteni, un baiat si o fata, au ramas paralizati atunci cand au vazut scena care, dupa cum au precizat, li s-a parut ireala. 

Echipajul medical de pe ambulanta sosita la fata locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe tanar.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author