Published On: vin, Iul 24th, 2015

Tentativa de sinucidere la “Telefoane” / Un brailean a amenintat ca se arunca de la 50 m pentru ca primarul nu-i da un loc de munca

Share This
Tags

sinucigasTimp de aproximativ 30 de minute, un brailean, in varsta de 65 de ani, a stat cocotat, la 50 de metri inaltime, pe antena de langa fostul Palat al Telefoanelor, la doar 100 de metri de sediul Primariei, amenintand ca se arunca in gol. Barbatul, incaltat cu o pereche de papuci, putea oricand sa alunece si astfel sa aiba loc o tragedie. 

Fara ca cineva din partea autoritatilor sosite la fata locului sa vorbeasca cu sinucigasul, acesta a coborat de pe antena, fiind imobilizat de jandarmi, urcat in duba si dus la audieri. La baza antenei s-au aflat in permanenta un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dunarea" si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, pregatite sa intervina in orice moment.

Barbatul a declarat ca a vrut sa-si puna capat vietii pentru ca nu are un loc de munca: "Am vrut sa ma omor din cauza primarului. Primarul nu imi da un loc de munca!"

Comentarii

comentariu

About the Author