Published On: lun, Iul 13th, 2015

SOCANT / Un copil din Braila a murit intr-un accident, trupul fiindu-i rupt in doua. Si unchiul sau, consilier local in Vrancea, si-a pierdut viata

Share This
Tags

ggUn copil, in varsta de 9 ani, din Braila, si unchiul sau, Ion Gheorghe, de 60 de ani, consilier local in comuna vranceana Bordesti, si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, duminica dupa-amiaza, langa Ramnicu-Sarat, dupa ce un autocar a patruns pe contrasens si a izbit autoturismul Logan in care se aflau acestia. 

Autoturismul, condus de Gheorghe, plecase din Braila, de unde il luase pe minor, si se indrepta spre Bordesti. Si ginerele consilierului local, dar si viceprimarul localitatii, prieten cu soferul, se aflau in masina, acestia scapand cu viata din tragedie, dar cu rani grave, conform declaratiilor primarului comunei Bordesti pentru Ziarul Infobraila.

Soferul autocarului care circula dinspre Piatra Neamt a virat brusc stanga pentru a intra in parcarea unui popas, moment in care a patruns pe contrasens, izbind Loganul.

 „Autocarul voia sa vina sa intre aici, la popas, si i-a taiat calea celui cu Loganul, care venea dinspre Bucuresti. Venea regulamentar, zic eu”, a declarat un pasager din autocar, in timp ce un altul a fost de parere ca masina mica ar fi avut viteza. 

accident rutier 2„Cred ca avea viteza foarte mare, nu are cum sa se faca asa… noi stateam pe loc mai mult. Autocarul deja facuse stanga, nu mai avea ce sa evite. A facut stanga si buf”, a spus un alt pasager.

In urma impactului frontal, minorul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire, trupul fiindu-i pur si simplu rupt in doua, iar unchiul sau a murit pe masa de operatie. Copilul era fiul verisoarei sotiei consilierului local.

Politistii buzoieni ajunsi la locul tragediei au stabilit ca vina aparţine soferului autocarului, pe numele caruia a fost intocmit dosar penal, in care se fac cercetari pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. 

Comentarii

comentariu

About the Author