Published On: vin, Iul 3rd, 2015

Simionescu, despre Danaila: Ne place sa vorbim despre mafie, despre cavaleri pe cai albi. Se simte un trend spre alegeri

Share This
Tags

simionescuPrimarul Aurel Simionescu a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca a avut o discutie cu viceprimarul liberal Alexandru Danaila, in legatura cu afirmatiile sale despre presupuse presiuni ale "mafiei imobiliare" la adresa sa, afirmand ca "se simte un trend spre alegeri".

PNL-istul i-a spus primarului ca este supus unor presiuni legate si de Padurea Stejarul, "si de altele", desi familia vicelui este implicata direct in "Afacerea Stejarul" printr-o serie de tranzactii succesive intre rudele si apropiatii lui Danaila. Edilul a mai marturisit in legatura cu presupusele presiuni ca "se simte un trend spre alegeri", incepandu-se sa se vorbeasca "despre cavaleri pe cai albi care rezolva problemele".

"Am avut o discutie cu domnul Danaila dupa ce a fost chestiunea aceea (n.r. declaratiile in legatura cu presiunile la care Danaila ar fi supus de mafia imobiliara) si eu am atentionat vis-a-vis de termenii folositi, mai ales cand discutam despre zona media si discutam despre niste functii pe care le avem. Eu nu imi permit sa fac afirmatii la modul acesta, fara sa am niste dovezi si deja cuvintele folosite, i-am spus si dumnealui, sunt niste cuvinte prea tari si cu o sustinere relativa, adica ne place sa vorbim despre "mafie". Mi-a zis ca el simte ca se fac presiuni, legat si de padurea Stejaru', si de altele. Se simte un trend spre alegeri, ce facem, ce incepem, cum facem, si ideea de a vorbi despre rau, despre cavaleri pe cai albi care rezolva problemele este una care, dupa parerea mea, nu da bine", a adaugat Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author