Published On: mar, Iul 7th, 2015

REVOLTATOR Cauza mortii brailencei ucise cu o scandura pana i-au fost strivite organele interne: “Boala obisnuita”

Share This
Tags

stoian marcela 1In urma cu doar cateva zile, Vasile Stoian, sotul femeii ucise cu sange rece, in urma cu patru luni, pe o ulita laturalnica din localitatea Gradistea, a primit de la Casa Judeteana de Pensii Braila decizia prin care celor doua fete minore li se acorda pensia de urmas.

Barbatul a inlemnit cand a citit documentul, afland ca Marcela Stoian, care si-a dat ultima suflare dupa ce a fost lovita cu bestialitate cu o sipca si apoi calcata in picioare pana i-au fost strivite organele interne, a murit in urma unei boli "obsinuite".

"In acte scrie ca a murit de boala obsinuita cand ea a murit cum a murit. E incredibil. Am plans cand am citit hartia aceea. Cum sa scrii asa ceva?", ne-a declarat Vasile Stoian.

"Date referitoare la sustinatorul decedat:

Numele si prenumele: STOIAN MARCELA

Data decesului: 23.02.2015

Cauza decesului: Boala obisnuita"

CRIMA ORIBILA. SUSPECTII IN LIBERTATE

Curtea de Apel Galati a hotarat, vineri, 26 iunie, ca cei patru tineri acuzati de procurori ca au ucis-o pe Marcela sa fie eliberati sub control judiciar, desi acestia au participat la reconstituire, la doar cateva zile dupa ce au fost prinsi, si si-au recunoscut fapta.

Instanta a considerat ca acestia se pot plimba liberi prin localitatea in care au semanat teroare, avand doar obligatia de a nu se apropie de rudele femeii pe care au omorat-o cu o scandura si de alti martori din dosar.

In urma cu 4 luni, Marcela Stoian, in varsta de 40 de ani, mama a doua fetite minore, a fost gasita fara suflare, intr-o balta de sange, pe marginea unei ulite laturalnice din localitatea Gradistea, chiar de catre sotul ei, care, ingrijorat ca femeia intarzia prea mult la serviciu, a plecat sa o caute. Dupa patru zile de la omor, politistii au reusit sa-i identifice si sa-i retina pe ucigasii Marcelei: patru tineri de etnie roma din localitate, cunoscuti ca scandalagii si analfabeti, toti rude intre ei.

Barbatii, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, au fost dusi de oamenii legii la locul crimei, unde acestia au aratat cum, in seara zilei de 23 februarie, au omorat-o cu bestialitate pe femeie.

Din spusele acestora, dupa o zi intreaga "udata" cu alcool, cand au ramas fara bani si dupa ce Soarele a apus, au decis sa o jefuiasca pe "tanti Marcela", asa cum ii spuneau femeii care detinea un magazin alimentar in Gradistea. Si-au pus in cap sa o ucida si sa se faca nevazuti cu geanta pe care o credeau burdusita de bani, dupa cum chiar ucigasii sustin.

Stiau la ce ora inchide Marcela magazinul si mai stiau si drumul pe care aceasta, de 15 ani, mergea spre casa. Au pus la cale planul bolnav, au rupt o scandura dintr-un gard, au asteptat-o pe Marcela ascunsi in boscheti, in dreptul unui teren viran, iar cand femeia a trecut prin dreptul lor s-au napustit asupra ei si au inceput sa o loveasca in nestire, pe rand, cu sipca in cap. 

Cand victima si-a dat ultima suflare, i-au furat poseta si au fugit. Ajunsi intr-o zona luminata, cei patru s-au oprit sa cerceteze poseta si sa vada ce prada au obtinut, facandu-se nevazuti cu cei 100 RON.

Dupa ce au aruncat poseta in curtea unui localnic, au luat banii si s-au intors la casele lor. In zilele care au urmat, in timp ce comuna era impanzita de politisti si criminalisti, ucigasii si-au continuat programul pe care il aveau in mod normal, fara sa dea de banuit nimanui ca ei sunt faptasii. Dupa 3 zile de cercetari, au fost prinsi insa de oamenii legii, toti patru recunoscand fapta. 

Comentarii

comentariu

About the Author