Published On: Soare, Iul 19th, 2015

Politistii s-au pus pe treaba! / Amenzi de peste 40.000 de lei, intr-o singura zi

Share This
Tags

Intr-o singura zi, politistii au constatat 6 infractiuni, au aplicat 113 amenzi, in cuantum total de peste 44.000 de lei si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 4.500 de lei.

In ziua de 17 iulie, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat in echipe formate din structuri de ordine publica, politie rutiera, investigatii criminale, investigarea criminalitatii economice, arme, explozivi si substante periculoase, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Efectivele participante, alcatuite din 70 de politisti, au organizat si executat 10 actiuni si au efectuat 76 de controale in piete, târguri, baruri si alte locatii, fiind verificate 63 de societati comerciale.

Ca rezultat al acestor activitati politienesti, echipele implicate in actiuni au constatat 6 infractiuni, dintre care 3 economico- financiare, fiind cercetate 7 persoane.

Totodata, ca urmare a identificarii incalcarii legislatiei din punct de vedere contraventional, politistii au aplicat 113 sanctiuni, cuantumul total al amenzilor fiind de 44.665 lei.

In ceea ce priveste masurile complementare, au fost confiscate bunuri in valoare de 4.452 lei, au fost retinute in vederea suspendarii 3 permise de conducere si retrase doua certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author