Published On: joi, Iul 30th, 2015

Omorul de la Corbu Nou: Brailean, ucis si lasat in mijlocul strazii / Criminalul (ii), in libertate

Share This
Tags

crima corbu 2Criminalul sau criminalii braileanului Tudorie Mirel, in varsta de 58 de ani, sunt inca in libertate, la mai bine de 24 de ore de cand trupul neinsufletit al barbatului a fost gasit pe mijlocul unei strazi din Corbu Nou, localitate unde acesta isi construia o casa, dar si unde locuiau mama si soacra sa.

Procurorii au intocmit un cerc de suspecti si, conform unor surse judiciare, anchetatorii exclud varianta jafului si ii cauta pe localnicii care ar fi avut un schimb dur de replici, in seara de marti, cu victima, intr-un bar din sat.

Un barbat care isi ducea vaca la pascut a gasit cadavrul lui Tudorie, la intersectia dintre doua ulite, miercuri, la primele ore ale diminetii. Cu fata in sus si palmele pline de sange, trupul prezenta o lovitura in moalele capului, semn ca, cel mai probabil, braileanul a fost lovit din spate cu un corp dur, fara sa mai aiba timp sa reactioneze. Unii localnici banuiesc ca barbatul a fost ucis in alta parte si adus apoi in locul unde a si fost gasit, motivand ca nu exista "o balta de sange".

Se pare ca victima plecase, marti seara, sa-si viziteze soacra, insa a oprit la un bar, unde ar fi avut o altercatie cu mai multi tineri. De atunci, parca a intrat in pamant.

Miercuri, in jurul orei 06:00, cadavrul barbatului a fost gasit pe o strada, care, spun apropiatii acestuia, nu se afla pe itinerarul sau. 

Comentarii

comentariu

About the Author