Published On: joi, Iul 23rd, 2015

Nazare, de fata cu Blaga si Gorghiu: Draghincescu este cel mai activ consilier local din Braila

Share This
Tags

Alexandru NazareCo-presedintele PNL Braila, deputatul Alexandru Nazare, a aparat-o, joi, in cadrul unei conferinte de presa, de fata cu liderii de la centru ai partidului, pe consilierul local Simona Draghincescu, intrebat fiind daca aceasta a incalcat sau nu statutul PNL criticandu-l pe viceprimarul liberal Alexandru Danaila.

Nazare a spus ca trebuie evaluata si "activitatea pozitiva" a membrilor de partid, aratand ca Draghincescu "este cel mai activ consilier local din Braila". 

"Eu cred ca noi trebuie sa ne comportam ca un partid mare si trebuie sa conjugam toate energiile pozitive din partid. Normal ca mai sunt dispute, normal ca unii membri mai au diverse lucruri sa-si spuna. Eu cred ca trebuie sa evaluam si activitatea pozitiva a membrilor nostri. Stim foarte bine ca Simona Draghincescu este cel mai activ consilier local din Braila si ca a fost fundamental impotriva multor masuri pe care PSD le-a luat si a adus orasul in acest stadiu", a declarat co-presedintele liberalilor.

Alexandru Nazare a mai adaugat faptul ca este convins ca impreuna cu co-presedintele Catalin Boboc va gasi "formula" prin care toata lumea se va aseza in spatele "unei constructii castigatoare pentru alegerile locale de anul viitor".

Comentarii

comentariu

About the Author