Published On: mar, Iul 7th, 2015

Liderul TSD Braila, prezent la Academia Europeana pentru Tineri Lideri Politici

Share This
Tags

adrian rindunicaAdrian Rindunica, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PSD Braila, a participat la cea de-a VIII-a editie a Academiei Europene pentru Tineri Lideri Politici, eveniment organizat de Centrul Roman de Politici Europene, in parteneriat cu Petrom, la Covasna, in perioada 19-21 iunie, unde au fost prezenti reprezentanti ai Organizatiilor de Tineret din fiecare partid politic din Romania.

In total, anul acesta au participat 30 de tineri lideri politici din partea PSD, PNL, UDMR si PC.

Pe durata celor trei zile au avut loc prelegeri moderate de specialisti in domeniu, discutandu-se despre geopolitica, securitate energetica si leadership politic.

"Este a treia oara cand particip, si pentru mine acest fapt reprezinta mai mult decat o onoare. Mi-am dezvoltat cunostintele legate de modul in care noi, tinerii, ne putem implica in viata politica si putem astfel sa regeneram cumva tot ceea ce cetatenilor li se pare depasit in politica. Am cunoscut tineri din mai toate partidele politice si am impartasit pareri, intelegand ca, fara sa para o infatuare, cei ca noi reprezentam viitorul", a declarat Rindunica.

Comentarii

comentariu

About the Author