Published On: joi, Iul 30th, 2015

IMPACAREA ANULUI! Danaila si Draghincescu SE CASATORESC / Nasii de cununie sunt Varga si Nazare

Share This
Tags

Danaila si draghincescuDoar asa s-ar putea pune capat razboiului sangeros dintre liberalii Simona Draghincescu si Alexandru Danaila, crede unul dintre cei 1000 de votanti ai PNL. Doar casatoria ar mai salva onoarea partidului si astfel cei doi ar umple primele pagini ale ziarelor cu lucruri bune, nu doar cu atacuri si jigniri de suburbie.

In cazul in care Simona si Alexandru ar zice "DA" in fata primarului Simionescu, iar bataioasa PNL-ista l-ar calca pe picior pe Danaila in biserica, fara sa il rupa, liberalii ar fi siguri ca fuziunea s-a desvarsit. Ca sa continuam peisajul, fara sa ne-o imaginam pe Simona imbracata in mireasa si pe viceprimar sarutand-o cu foc, nasii ar putea fi, spre groaza PSD-ului, deputatii Vasile Varga si Alexandru Nazare.

Weekend-ul de miere, caci de "luna" nu poate fi vorba in cazul unor politicieni redutabili ca cei doi, si l-ar putea petrece fie la hotelul familiei viceprimarului (da, ala unde zic procurorii ca se practica sexul pe bani!), fie intr-un cort amplasat la umbra vreunui falnic stejar din padurea detinuta tot de familia lui Danaila. "Mire" instarit si "mireasa" galagioasa! Va dati seama ce ar iesi?

Cum nu credem ca va avea Braila parte de o astfel de nunta, nu ramane decat sa vedem realitatea: Daghincescu si Danaila nu vor mai fi membri aceluiasi partid, insa, cine stie, poate se vor intalni in campania de anul viitor pentru Primarie.

Divort de piatra!

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Comentarii

comentariu

About the Author