Published On: lun, Iul 6th, 2015

Fratele Cameliei Potec, noul lider al Organizatiei Municipale PNL, din partea PDL / In februarie, i-a desfiintat pe vechii liberali pentru alianta cu PSD

Share This
Tags

potecAlexandru Potec, fratele fostei campioane olimpice Camelia Potec, este succesorul Simonei Draghincescu la co-presedintia Organizatiei Municipale a PNL, din partea fostului PDL, facand astfel echipa cu viceprimarul Alexandru Danaila, reprezentantul vechilor liberali. Noua conducere a Municipiului a fost votata la sfarsitul saptamanii trecute.

Desi foarte rare, declaratiile publice ale lui Alexandru Potec au fost extrem de ascutite, mai ales cand a fost nevoit sa ii apere pe fostii democrat-liberali, acuzati de vechii liberali ca au facut campanie pentru Elena Udrea in campania pentru alegerile prezidentiale.

In urma cu patru luni, dupa ce un primar din vechiul PNL i-a acuzat pe fostii PDL-isti ca au sustinut-o pe Udrea la prezidentiale, noul lider al Organizatiei Municipale PNL a dat de pamant cu colegii sai, vechii liberali, acuzandu-i ca "au jucat la 2,3,15 capete" si apreciind ca le-ar trebui si putina demnitate.

"Vreti functii, dar inainte de asta poate v-ar trebui si putina demnitate! Noi chiar ne-am dorit ca USL sa nu mai traiasca!", le transmitea Potec colegilor din vechiul PNL, in contextul in care viceprimarul Danaila face parte din administratia condusa de primarul Aurel Simionescu (PSD).

Comentarii

comentariu

About the Author