Published On: joi, Iul 30th, 2015

Un brailean a fost mancat de viu de propriul caine, smulgandu-i o ureche, dar si bucati mari de carne de pe brate si maini

Share This
Tags

cadavru mancat cainiSfarsit groaznic pentru un brailean, in varsta de 87 de ani, din comuna Jirlau. Cadavrul acestuia, devorat de caini, a fost descoperit miercuri dimineata, in jurul orei 08.00, in propria curte, de catre fiul sau.

In jurul orei 05:00, batranul a iesit din casa pentru a se duce la toaleta, insa pe drum, in curte, a fost atacat din senin de unul dintre cainii sai, care l-a doborat la pamant. Desi a apucat sa scoata cateva tipete de ajutor, fiul, care dormea, nu a dat importanta, crezand ca zgomotul se aude de pe strada.

Neputincios si sangerand, braileanul a fost sfasiat de viu de caine, care i-a smuls o ureche, dar si bucati mari de carne de pe brate si picoare. Si alti caini din curte s-au napustit asupra barbatului atunci cand au simtit miros de sange. Victima nu a avut nicio sansa de supravietuire, murind in chinuri groaznice.

Dupa mai bine de 3 ore de la atac, fiul batranului a iesit din imobil si si-a vazut tatal intins la pamant si plin de sange, in timp ce cainele, cu botul plin de sange, se plimba nestingherit prin curte.

Si astazi, la mai bine de o zi de la moartea localnicului din Jirlau, cainele se afla in curte, nefiind ridicat de autoritati. Fiului ii este teama ca va fi si el atacat, mai ales ca acelasi patruped l-a muscat in urma cu cateva luni.

"A avut o fractura tipic de cadere in mana. Cel mai probabil victimei i s-a facut rau atunci cand cainele s-a napustit asupra sa. Doar fata si toracele anterior au ramas neatinse de coltii cainelui. A avut leziuni mari pe cap, gat, pe brate si pe maini", ne-a declarat dr. Gina Ilie, sef Medicina Legala Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author