Published On: mie, Iul 8th, 2015

Andreea, singura absolventa cu media 10 la Bac: “Am vrut sa plec in strainatate, dar am renuntat. Romania are facultati bune”

Share This
Tags

andreea selaru 2Andreea Selaru a obtinut o performanta la care viseaza mai toti tinerii care au incheiat ciclul liceal, rezultatele primei sesiuni a Bacalaureatului, pana la contestatii, aratand-o ca singura absolventa cu 10 pe linie.

Tanara a terminat Colegiul National "Gheorghe Munteanu Murgoci" - specializarea matematica-informatica, si este braileanca pe care o gasim printre cei 63 de absolventi din Romania care se pot mandri cu un zece "curat".

Fericita din cale afara, Andreea ne-a povestit ca a invatat temeinic in toti anii de liceu si ca, practic, pregatirea pentru examenul maturitatii a inceput inca din clasa a IX-a. Totusi, absolventa de 10 recunoaste ca a marit ritmul in ultimul an.

"Vestea ca am luat 10 a fost o bucurie enorma, iar faptul ca sunt singura cu media 10 din judet m-a surprins. Ma bucur ca munca mea din anii de liceu a fost rasplatita cumva cu aceasta medie de la Bacalaureat", ne-a declarat tanara, care se pare ca isi duce "mica traditie personala" mai departe, daca tinem cont ca a luat media 10 si la Evaluarea Nationala.

Va urma Academia de Stiinte Economice din Bucuresti, si chiar daca i-a trecut prin gand sa plece din Romania dupa terminarea liceului, Andreea Selaru s-a razgandit, desi numarul tinerilor care aleg sa urmeze studiilor superioare peste hotare creste an de an. 

"M-am gandit sa studiez in strainatate, dar am renuntat deoarece Romania are facultati foarte bune. Insa, nu exclud posibilitatea de a candida pentru o bursa de studii in strainatete in timpul facultatii pentru a experimenta si alte medii universitare", a mai precizat absolventa de 10 a Brailei.

Andreea este implicata, impreuna cu mai multi "colegi" de generatie, in activitati de voluntariat, fiind de asemenea pasionata de pian.

Comentarii

comentariu

About the Author