Published On: vin, Iul 31st, 2015

Elena Gritca – fosta speranta a atletismului brailean, urmarita la nivel national, dupa ce a fugit de acasa!

Share This
Tags

elena gritcaUna dintre fostele mari sperante ale atletismului brailean, Elena Gritca, in varsta de 18 ani, este data in urmarire la nivel national, dupa ce mama acesteia a reclamat politistilor disparitia fiicei, care ar fi plecat sa se plimbe, in urma cu trei zile, insa fara sa mai revina la domiciliu.

Gritca este eleva a Liceului cu Program Sportiv, fiind pana in urma cu cativa ani, cand s-a retras din sport, una dintre cele mai medaliate tinere altlete ale Brailei.

Din primele cercetari efectuate de oamenii legii a reiesit ca fata a plecat de la domiciliu, in ziua de 28 iulie, in jurul orei 18:00, spunandu-i mamei ca merge sa se plimbe, fara sa se mai intoarca. In urmatoarea zi, a trimis mamei sale un sms, anuntand-o ca este in drum spre Constanta si promitandu-i ca o va contacta ulterior, lucru care nu s-a intamplat. 

elena gritca2Elena Gritca nu a mai fost plecata de la domiciliu pentru perioade lungi de timp, fara stirea sau acordul familiei, nu sufera de boli psihice sau cronice si are are asupra ei documentele de identitate.

Politistii de la Biroul Urmariri au solicitat punerea in urmarire la nivel national si, in continuare, desfasoara activitati pentru localizarea disparutei si clarificarea situatiei.

Semnalmente: inaltime 160 cm, corpolenta normala, greutate 60 kg, par saten, lung peste umeri, ochi verzi, iar ca semn particular prezinta cinci cicatrici postoperatorii pe abdomen.

Imbracaminte/incaltaminte la data plecarii de la domiciliu: nu se cunoaste.

In urma cu 4 ani, braileanca a obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Atletism pentru copii din Turcia, dupa ce castigase titlul de campioana nationala de copii la garduri si argintul la sprint.

Persoanele care pot furniza orice informatii despre Elena Gritca sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112.

 

Comentarii

comentariu

About the Author