Published On: joi, Iul 2nd, 2015

Dupa verificarile DNA, Simionescu anunta ca se analizeaza toate contractele de concesiune si inchiriere

Share This
Tags

Primarul Aurel Simionescu a declarat, joi, in cadrul conferintei de presa saptamanale, ca de aproximativ o luna de zile municipalitatea analizeaza toate contractele de concesiune si inchiriere pentru a se stabili care vor fi reziliate si care vor ramane in derulare. Mai mult decat atat, edilul a precizat ca au fost deja reziliate o serie de astfel de contracte.

“Vorbesc inclusiv despre locuintele pe legea 15, unde au fost date terenuri si nu s-a construit nimic, de contracte de inchiriere pentru diverse spatii, despre chioscuri, de contractele de concesiune de terenuri pentru un anumit obiectiv si unde nu s-a respectat angajamentul”, a spus Simionescu.

Actiunea municipalitatii vine ca urmare a verificarilor efectuate de procurorii DNA Galati la Primarie, cand au fost solicitate documente cu privire la un contract de concesiune cu o firma controlata de fostul baron Gheorghe Bunea Stancu. Pe aceasta tema, la sediul DNA Galati a fost audiat si Stoica Anghelescu, directorul Finantelor Publice Locale.

 

Comentarii

comentariu

About the Author