Published On: lun, Iul 6th, 2015

Draghincescu: Braileni, treziti-va, ca astia fura tot! Orasul este condus de un comando mafiot

Share This
Tags

Simona Draghincescu 1Consilierul local Simona Draghincescu a transmis un mesaj, prin intermediul unei retele de socializare, primarului Simionescu, dar si celorlalti capi ai administratiei locale, spunand ca mai bine este detestata pentru ca critica, decat sa fie iubita pentru ca a devenit o sluga.

Totodata, Draghincescu face un apel si la braileni, pe care ii anunta ca "comandoul mafiot" care conduce orasul "va face Braila praf cat de curand".

"Daca as fi conducatorul unei entitati, oricare ar fi aceasta, de 7 ani, orasul ar arata asa cum arata Braila acum, cetatenii mi-ar aduce asemenea critici motivate asa cum faceti voi si cineva mi-ar arata asemenea acte doveditoare asa cum le arat eu autoritatilor, si inca nu am aratat mai nimic, mi-ar fi rusine sa mai ies din casa, nu sa mai vorbesc si despre altii. As pleca fara sa ma mai uit in urma! (…) BRAILENI, TREZITI-VA, FITI RATIONALI ! Fura astia TOT ! Am vazut multe enormitati in viata mea " administrativa" dar ceea ce vad de ceva vreme, nu am mai vazut pana acum ! " Comandoul mafiot" ce se afla deasupra Brailei care s-a dezvoltat in administratia publica in mandatul 2004-2008, tinut oarecum sub control de fostul primar Cibu care nu marsa chiar la toate porcariile dar scapat de sub control in mandatele 2008-2015 de actualul Primar, imbogatit inimaginabil in ultimii 5 ani, va face praf Braila cat de curand!", a precizat fostul candidat independent la Primarie.

Comentarii

comentariu

About the Author