Published On: mar, Iul 7th, 2015

Doi copii de 13 ani au spart doua case, furand tot ce au putut lua in brate

Share This
Tags

Politistii au continuat sa desfasoare cercetari in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti si i-au identificat pe doi minori, ambii in varsta de 13 ani, din comuna Mircea Voda.

Oamenii legii au stabilit ca acestia, in perioada mai- iunie 2015, ar fi patruns prin efractie in locuinta unei localnice si ar fi sustras din interior componente ale unui computer, o camera web, doua boxe si doua undite din carbon, toate in valoare de 300 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de politisti.

De asemenea, extinzand cercetarile, s-a mai stabilit ca unul dintre minori, in luna martie 2015, ar fi patruns in locuinta altei localnice, prin fortarea unui geam, si ar fi sustras din interior mai multe bunuri (un acumulator pentru motoscuter, un sistem audio si 4 boxe, precum si un dvd player), in valoare totala de 1.000 de lei, prejudiciul fiind recuperat in proportie de 80%, iar in luna noiembrie 2014, ar fi patruns prin efractie in locuinta unui localnic si ar fi sustras bunuri (o trusa chei, o lanseta si o trusa pescuit), in valoare de 2.500 de lei, prejudiciul fiind recupert in proportie de 25%.

Toate dosarele penale, intocmite sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, vor fi inaintate cu propunere legala la Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doi minori.

Comentarii

comentariu

About the Author