Published On: lun, Iul 20th, 2015

Colonelul Gheorghe Pascali va fi inmormantat maine cu onoruri militare!

Share This
Tags

gheorghe pascaliColonelul Gheorghe Pascali, in varsta de 61 de ani, s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminica, in propria casa, in urma unui infract miocardic. Familia l-a gasit fara suflare pe ofiterul in rezerva.

Dupa aproape trei decenii in slujba Pompierilor, colonelul s-a pensionat in 2009, dupa ce a fost purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, sef Birou Operational si prim-adjunct al institutiei.

Corpul neinsufletit a fost depus la Catedrala, iar inmormantarea va avea loc maine, la ora 13:00, cu onoruri militare.

"Nu putem uita ca defunctul col. (r) Pascali Gheorghe a ocupat si functia de ofiter relatii publice, perioada in care cu devotament, profesionalism si multa daruire a informat publicul brailean, prin numeroasele emisiuni de radio si televiziune, despre activitatile desfasurate de unitate precum si despre regulile de protectie si prevenire a incendiilor sau a altor calamitati naturale. A avut un adevarat cult pentru familie. Era fericit, implinit, dornic de viata, mandru de familia pe care si-o intemeiase. (…) Fara voia sa, colegul nostru a lasat acum in urma, o sotie si o fiica indurerate", se arata intr-un comunicat al ISU Dunarea.

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Comentarii

comentariu

About the Author