Published On: mie, Iul 8th, 2015

Circuli cu trenul? Pe canicula, trenurile de calatori vor avea intarzieri. ANUNTUL CFR

Share This
Tags

Trenurile de calatori si de marfa circula miercuri cu viteze reduse cu 20-30 de kilometri pe ora fata de viteza normala, din cauza faptului ca temperatura la nivelul sinei depaseste 50-55 de grade Celsius, unele garnituri putând ajunge la destinatii cu intârzieri, conform MEDIAFAX.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA a anuntat ca miercuri, când sunt anuntate temperaturi care ar putea ajunge la 39 de grade, trenurile vor reduce viteza de circulatie, in anumite intervale de timp, pentru desfasurarea traficului feroviar in conditii de siguranta.

"Masura de reducere a vitezelor de circulatie in anumite intervale de timp in care temperaturile depasesc limitele normale este obligatorie pentu siguranta traficului feroviar si, de asemensea, este aplicata de toate administratiile de cale ferata. Este important de mentionat ca in perioada de canicula temperaturile inregistrate la nivelul sinei depasesc 50-55 de grade C", au precizat reprezentantii companiei CFR.

Miercuri, trenurile de calatori si de marfa circula cu viteze reduse cu 20-30 de kilometri pe ora fata de viteza normala de circulatie, pe durate determinate.

In perioadele caniculare, personalul de intretinere a caii ferate face revizii suplimentare pe intreaga retea feroviara, respectiv insotiri de trenuri, verificari directe ale caii, masurarea si inregistrarea permanenta a evolutiei temperaturilor in sina, a precizat sursa citata.

 

Comentarii

comentariu

About the Author