Published On: mar, Iul 21st, 2015

CF Braila s-a inscris in Liga 2 cu titulatura veche, Dacia Unirea / Primaria si CJ vor finanta echipa

Share This
Tags

cf braila golIn ciuda problemelor financiare care au pus echipa locala de fotbal pe prima pagina a ziarelor, dar si a protestelor fanilor, CF Braila s-a inscris pentru noul sezon al Ligii 2 sub vechea titulatura, “Dacia Unirea”.

Presedintele clubului, Valentin Avramescu, a declarat pentru Sport Total FM ca in lot vor ramane mai multi jucatori care au evoluat in 2014, printre ei aflandu-se si mijlocasul Sorin Frunza.

“Noi am cautat solutii in toata perioada asta. Am cautat sa facem tot ce depinde de noi pentru a depasi acest moment. E putin mai complicata situatia noastra. Am intocmit o documentatie pe care am depus-o la FRF. Am un nou Certificat de Identititate Sportiva. Toate s-au facut conform legii si regulamentului. (…)Cred ca vor urma si alte surprize. Am pastrat legatura cu marea majoritate a jucatorilor. Ne bazam in continuare pe ei si vom face tot posibilul pentru a le fi si lor bine”, a precizat Avramescu.

Oficialul CF Braila a mai adaugat faptul ca luni a avut “o ultima discutie” cu primarul Simionescu, dar si cu seful Consiliului Judetean, si ca ar fi primit acceptul verbal al celor doi capi ai administratiei pentru ca lucrurile sa mearga mai departe, in sensul ca autoritatile locale vor finanta echipa.

Reamintim faptul ca Viorel Mortu, presedintele Consiliului Judetean, s-a aratat de nenumarate ori reticient in a finanta CF Braila, motivand ca economistii si juristii institutiei spun ca nu exista temei legal pentru ca Consiliul sa dea bani publici echipei.

Comentarii

comentariu

About the Author