Published On: lun, Iul 27th, 2015

Cel mai tare banc al brailenilor / Ce act nu poate legaliza notarul Vasile Varga? ACTUL SEXUAL.

Share This
Tags

Vasile Varga- cu gura cascataCum, nu stiti bancul? Inseamna ca n-ati auzit nici de Vasile Varga.

Varga, probabil cel mai vestit notar de provincie, pripasit prin Braila cu zeci de ani in urma, si devenit o legenda a zonei, este deputatul Colegiului 2, pe care-l imparte cu mult mai tanarul Nazare, "dusman de partid" (caci coleg nu se poate spune).

Ajuns in politica "din cauza" activitatii intense si vaste de notar, nea Vasile a devenit subiectul singurului banc pe care-l auzi doar din gura brailenilor si care nu are cum sa nu iti poarte mintea prin diferite timpuri si situatii.

De ce o fi aparut bancul asta? Oare pentru ca de-a lungul timpului, mai toate actele, de la retrocedari la schimbatul toaletelor din Primarie, au purtat parafa lui Varga sau a notarilor din biroul sau? Oare pentru ca ce parea ilegal chiar si pentru un cunoscator a devenit permis doar cu o semnatura? Oare pentru ca marile smenuri imobiliare s-au perfectat la biroul sau notarial? 

Nu, domnule! Lumea e rea, brailenii sunt invidiosi pe averea colosala a deputatului de la "Peneleu", adunata doar din munca cinstita si prin sudoarea fruntii, iar politicienii care mai zic pe la colturi una alta despre nea Vasile sunt niste "nimeni".

Pai, cum ii place sa spuna, doar Vasile Varga poarta "coronita" prin mocirloasa politica braileana.

Lasati-l in lumea lui ozonizata, nu-l criticati, nu spuneti ce oricum stie un oras intreg, astupati-va urechile cand se vorbeste despre "tunuri" sau despre "mafia imobiliara", ca doar nu vreti sa fiti injurati de postacii lui nea Vasile, cei care-l stiu de inger cu doua cercuri deasupra capului.

Ce act nu poate legaliza notarul Vasile Varga? ACTUL SEXUAL.

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Comentarii

comentariu

About the Author