Published On: mie, Iul 29th, 2015

CE PARERE AI? Un consilier local vrea ca terasele din centrul Brailei sa opreasca muzica dupa ora 23 / Politicianul pune Politia Locala pe proprietari

Share This
Tags

Ionel AlexandruToate terasele din centrul orasului ar trebui sa functioneze fara muzica dupa ora 23:00, propune consilierul local Ionel Alexandru (PNG), care a cerut Politiei Locale sa inceapa "razboiul" amenzilor. 

Alexandru a propus, miercuri, in cadrul sedintei Consiliului Local, atunci cand s-a discutat despre aprobarea unui regulament care continea referiri si la terasele construite pe terenurile Primariei, ca terasele de pe strada Republicii, in plin Centru Vechi, sa fie amendate si apoi inchise, in cazul in care nu functioneaza silentios dupa ora 23:00. 

Consilierul local nu vrea sa mai se auda nici macar musca in centru, transmitand sefului Politiei Locale sa inceapa amendarea proprietarilor care nu respecta acest program, iar apoi, in cazul in care tot nu se conformeaza, sa le fie reziliate contractele de inchiriere a terenurilor pe care si-au construit terasele.

"Eu am insistat ca nerespectarea ordinii si linistii publice din partea detinatorilor de terase sa duca mai intai la amendarea lor si, dupa aceea, la anularea contractului in termen de 15 zile. Sunt multe exemple, dar e vorba si despre cele de pe strada Mihai Eminescu, care conform programului, la ora 23 ar trebui sa opreasca programul de dans, discoteca si muzica, insa programul lor continua pana la ora 4 sau 5 dimineata", a spus raspicat PNG-istul.

Majoritatea consilierilor locali s-au aratat impotriva amendamentului lui Alexandru.

Comentarii

comentariu

About the Author