Published On: joi, Iul 9th, 2015

CAUTI UN LOC DE MUNCA? Brailenii se pot angaja in Israel pe un salariu de 1.500 dolari. VEZI ce conditii trebuie indeplinite

Share This
Tags

muncitor constructii infobraila

Brailenii pot obtine locuri de munca in constructii, in Israel. Angajarea se face in baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor romani pentru lucrari temporare in domeniul constructiilor in Statul Israel, incheiat la 24 iunie 2014 intre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania si Ministerul Afacerilor Interne din Israel. 

Protocolul este pus in aplicare de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca din Romania si Autoritatea pentru Populatie, Emigrare si Frontiera din Israel.

Persoanele interesate trebuie sa aiba calificare/experienta in meseriile: dulgheri pentru cofraje de constructie industrializata; fierari – betonisti, indoirea fierului; zidari – faiantari, acoperirea podelelor si peretilor cu faianta; zidari – tencuitori pentru lucrari de tencuit. 

De asemenea, cei interesati trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa nu fi lucrat anterior in Israel; sa nu aiba rude de gradul I care lucreaza deja in aceasta tara, cu exceptia fratilor; sa nu aiba cazier judiciar; sa fie apti psihic si fizic de munca intensa in conditiile climatice specifice statului de destinatie, inclusiv munca la inaltime si manipulare de greutati; sa nu sufere de anumite boli cronice.

Persoanele interesate se pot inscrie la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila cu urmatoarele documente: cerere tip; declaratie – tip bilingva; copie Carte de identitate; copie Pasaport, daca au; copii ale actelor de studii si de calificare (toate paginile scrise), daca au; copii ale documentelor care atesta experienta, vechimea in munca, daca au.

Contractele de munca se incheie pentru o perioada de un an, cu posibilitatea de prelungire pana la o durata maxima de 63 luni. Salariu lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani.

Comentarii

comentariu

About the Author