Published On: mie, Iul 22nd, 2015

Capatana (CJ), catre Draghincescu: Ce treaba are cultura cu duba plina de infractori? Casa Tineretului nu va ajunge sediu pentru parchete

Share This
Tags

casa-tineretului"Casa Tineretului nu va ajunge sediu DIICOT", spune raspicat consilierul judetean independent Marian Capatana, care critica dur propunerea consilierului local liberal Simona Draghincescu privind mutarea sediilor Parchetului de pe langa Judecatorie, Parchetului de pe langa Tribunal si Biroului Teritorial DIICOT in cladirea aflata in proprietatea Consiliului Judetean. 

"Casa Tineretului va ramane la Consiliului Judetean. Vor exista proiecte prin care sa dam o destinatie spatiilor neocupate din cladire. Nu ai cum sa amesteci actul cultural cu duba. Ce treaba are cultura cu duba plina de infractori? Parchetele sunt institutii cu o anumita tehnica, nu putem amesteca. Ce facem? Facem culoare comune pentru parchete si Sala de Spectacole? Prin fata intra artistii si prin spate dubele?Transmit eu pe aceasta cale ca nu va fi cedata nicio bucatica din Casa Tineretului. Doamna Draghincescu sa propuna in CLM variante, cu bunurile Primariei. Vom ajuta Primaria, dar nu ne dam spatiile", a declarat Capatana.

Desi afirma ca nu este de acord ca cele trei parchete sa se mute in Casa Tineretului, consilierul judetean nu este de acord nici ca o cladire care sa adaposteasca sediile acestora sa fie construita in parcarea din spatele Palatului Agriculturii, intre blocuri. Marian Capatana a sugerat ca Primaria ar trebui sa urmeze modelul implementat de fostul baron Gheorghe Bunea Stancu si sa achizitioneze cladiri din Centrul Istoric, sa le reabiliteze si apoi sa le dea ce destinatie isi doresc consilierii locali.

Comentarii

comentariu

About the Author