Published On: mie, Iul 22nd, 2015

Boboc explica de ce vicele PNL sta sub primarul PSD: “Iti tii un pic gura sa iti treaca proiectele. Esti tentat sa nu mai faci atata galagie”

Share This
Tags

Boboc (9)Co-presedintele PNL Braila, senatorul Catalin Boboc, a explicat intr-o emisiune televizata de ce liberalii il sustin in functia de viceprimar pe liberalul Alexandru Danaila, fiind astfel parte a administratiei conduse de social-democratul Aurel Simionescu. 

"Ce esti mai tentat sa faci? Sa iti tii un pic gura, hai sa spunem asa mai direct, ca sa dai sanse proiectului spre a fi promovat sau sa iesi tu sa te lauzi cu ce vrei sa faci? Pentru ca s-ar putea doar sa vrei sa faci, ca nu mai apuci. E un exemplu care poate sa explice foarte bine prezenta noastra in administratie", a spus Boboc.

Liderul liberalilor a mai precizat ca "partea politica e una si partea de administratie alta", intreband, cel mai probabil retoric, daca pana la alegerile locale de anul viitor PNL ar trebui sa nu mai faca administratie, ci doar politica incontinuu: "De multe ori esti tentat sa nu mai faci atata galagie pe un proiect ca sa ii dai sanse sa fie promovat".

"Consilierii locali PNL nu si-au propus de la inceputul acestui mandat doar sa critice, sa faca Opozitie de aia, ca nu suntem de acord cu nimic, indiferent ce ar fi. Isi propun sa vina cu niste chestiuni concrete pe care sa le propuna. Sigur ca majoritatea poate fi de acord cu ele sau le poate respinge. (…) Rolul lor (n.r. al consilierilor locali PNL) este sa imbunatateasca prin ceea ce propun, daca si reusesc sa isi sustina proiectele, sa primeasca voturile. (…) In CLM e o cutuma, propui un proiect, nu spui nimanui, te duci cu el la lupta si pica pentru ca nu l-ai discutat, ca nu ai cerut acordul majoritatii, sau poti sa mergi sa faci discutii, sa le explici", a mai adaugat Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author