Published On: joi, Iul 23rd, 2015

Blaga, la Braila: La un moment dat domnul Nazare si-a dorit sa conduca alta organizatie. Doar atunci, solutia era Mihai Danut

Share This
Tags

BlagaCo-presedintele PNL, Vasile Blaga, aflat la Braila, a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca "la un moment dat" deputatul Alexandru Nazare "si-a dorit sa conduca o alta organizatie", fapt care nu s-a concretizat, si ca doar intr-o astfel de situatie se putea discuta despre preluarea de catre senatorul Mihai Danut (ex-PC), recent trecut in tabara liberalilor, a co-presedintiei Organizatiei Judetene.

"O sa mai discutam si cu domnul Nazare care sunt interesele domniei sale, dar eu stiu foarte clar ca si dansul si domnul Boboc sunt inhamati la aceasta organizatie. Ma bucur ca domnul senator Danut este coleg cu noi. Nimeni nu este de neinlocuit pentru ca in primul rand nu sunt eu de neinlocuit de la conducerea partidului. A existat o astfel de discutie ca ipoteza pentru ca la un moment dat era dorinta domnului Nazare de a conduce alta organizatie. Doar in aceste conditii. Noi avem co-presedinti inhamati la a duce mai departe organizatia", a declarat Blaga.

La inceputul lunii iunie, inainte de motiunea PNL impotriva Guvernului Ponta, senatorul Mihai Danut, ales in 2012 pe listele PP-DD, a parasit PC si s-a inscris in PNL, declarand ca va prelua in locul lui Nazare co-presedintia Organizatiei Judetene.

Comentarii

comentariu

About the Author